Nå vil jeg bruke min kunnskap til  å hjelpe deg å lære mitt morsmål.  Sammen skal vi lage en plan for hvordan akkurat du skal nå dine franske mål!

 

Jeg ser frem til å bli kjent med deg og dele mine erfaringer med deg. Takket være mine "språkreiser" er jeg sikker på å kunne være til stor hjelp.

 

Jeg lover å lære deg fransk på en effektiv og hyggelig måte.

 

Jeg garanterer at du vil trives i timene, og at vi skal snakke fransk sammen etter kort tid.  Og jeg skal gjerne dele hele Frankrike med deg om du vil. Aller mest det ukjente som bare vi franskmenn kjenner til.

 

Og før du har prøvd meg og mine metoder er det mine tidligere studenter som får tale. Så se gjerne igjennom referansene mine. Og jo da; jeg blir stolt av å lese dem jeg også ;-)

 

Så, bli med meg på en lærerik og spennende opplevelse. Sammen skal vi oppdage det ekte Frankrike.

 

Jeg gleder meg til å treffe deg.

 

A bientôt,

 

En hyggelig og enkel fransk jente som ydmykt kom til Norge sammen med min mann Yiannis for tre år siden.  Ja, jeg elsker dette landet, og derfor vil jeg bo her for resten av livet.  Om Norge vil ha meg da!

 

Det første året i Norge lærte jeg det norske språket ved Høgskolen i Bø i Telemark. Ett år med intensivkurs hver dag. Jeg er veldig takknemlig for akkurat. I dag kan jeg flytende norsk og jeg underviser i mitt eget språk på de norske skolene.

 

Jeg er lærer og utdannet fra både Frankrike og Norge. Jeg har studert i mange år, har to mastergrader i kommunikasjon og fransk språk for utenlandske studenter. I tillegg har jeg fullført Praksis Pedagogikk utdanning ved NTNU. Nok om mine studier!

 

Det viktigste du skal vite er at jeg har mye erfaring både som lærer og student siden jeg har selv lært 4 språk og kan dem flytende. Dette har hjulpet meg  mye for å kunne undervise på en effektiv og nøyaktig måte.

 

Jeg  vet akkurat hvordan det er å lære seg ett nytt språk.

 

I de siste årene har jeg jobbet som lærer på forskjellige ungdoms- og videregående skoler, og jeg har undervist voksne på Folkeuniversitet i Trondheim.

 

Siden 2008 har jeg vært privatlærer i fransk i både Hellas, Canada og Norge. Jeg har lært meg språket i disse landene og jeg har blitt kjent med spennende folk og kulturer.

 

Jeg har blant annet bodd i Sverige, i Hellas (der fant jeg min greker), Canada og nå i Norge. Du skal vite at det har vært litt av en opplevelse å få se land og kulturer på denne måten.

 

 

Hei, jeg er Audrey

HJEM         GRESK         FRANSK         SNAKK         REIS         AUDREY        REFERANSER         KONTAKT         KURSPLAN        PÅMELDING        REISEDAGBOK

snakk&reis

Audrey Portes

Storgata 7, N -2000 Lillestrøm

telefon: +47 968 62 299

organisasjonsnummer:  917 22 9821