KURSPLAN HØSTSEMESTERET 2019.

Kursene holdes i flotte lokaler på Lillestrøm, kun tre minutters gange fra togstasjonen. Ta toget til og fra og lær gjerne litt mens du er underveis.

Det er maksimum 7 og minimum 3 deltakere på hvert kurs.

Kursene våre er inndelt etter det felles europeiske rammeverket for språk.

Se mer om dette.

A1 Nybegynner. Del II.

Er språket nytt for deg eller har du vært i landet noen få ganger og kan noen ord så er dette kurset for deg. Vi begynner fra null for å lære deg enkel grammatikk slik at du kan begynne å snakke. Aktiviteter i klasserommet hjelper deg til å forstå det du lærer i teorien.  I utgangspunktet lærer du både å snakke og skrive, og kurset inkluderer 10 timer muntlig.

 

A1 Nybegynner. Del II. 10 ganger a 2 timer (2 x 60 minutter).

Når: Mandager kl. 16.00-18.00. Start 26. august. Slutt 25.  november.

Pris 3450,-

Ikke undervisning i uke 40, 43, 44, 45.

 

 

A2.B1 Viderekommen

Kurset for deg som har studert språket tidligere eller som kan  føre enkle samtaler. Vi jobber videre med kunnskapen din og det du har lært tidligere.

Aktiviteter i klasserommet hjelper deg å praktisere språket med andre studenter og læreren. Du begynner å bli selvstendig og kan delta i samtaler. Kurset inkluderer 10 timer muntlig.

 

A1 Viderekommen. 10 ganger a 2 timer (2 x 60 minutter).

Når: Torsdager kl. 16.00-18.00. Start 29. august. Slutt 28. november.

Pris 3450,-

Ikke undervisning i uke 40, 43, 44, 45.

B2.C1 Konversasjon

Forstår du spørsmål og kan du svare og følge en samtale i vanlig rytme er dette nivået for deg. Du kan uttrykke det du mener og du kan føre en samtale om enkle ting. I klasserommet diskuterer vi temaer du selv liker. Du forteller dine meninger og snakker med de andre studentene og læreren. Du får artikler, tekster og litteratur på forhånd for å forberede deg til timene.

 

B2.C1  Konversasjon.

Når: Etter avtale og på kveldstid.

Pris Avhengig av omfang.

P Privatundervisning

Er du nybegynner eller viderekommen? Starter du med blanke ark eller vil friske opp kunnskapen? Har du lyst til å lære det muntlige språket eller både muntlig og skriftlig? Du bestemmer selv og det vil fungere godt med privattimer. Da kan jeg fokuserer utelukkende på deg. På den måten forbedrer du deg innenfor de områdene der du trenger det mest.

 

P Privatundervisning. Omfang etter avtale.

Mandag til fredag fra 16.00, eventuelt helg etter avtale.

Pris 350,- pr. time.

 

N Nettundervisning

Bor du langt fra Lillestrøm eller utenfor Stor-Oslo? Ingen problem, da får du nettbasert undervisning som foregår når du vil. Vi lager en plan sammen og jeg sender deg lydfiler, tekster og oppgaver. Ønsker du å føre samtaler med meg for å utvikle ferdighetene så gjør vi det også. Med PC/nettbrett snakker vi sammen via nettet. Og vi kan gjerne se hverandre innimellom også.

 

N Nettundervisning.  Omfang og tid etter avtale.

Pris 350,- pr. time.

 

HJEM         GRESK        FRANSK         SNAKK         REIS         YIANNIS         REFERANSER         KONTAKT         KURSPLAN        PÅMELDING        REISEDAGBOK

snakk&reis

Yiannis Botetsios

Storgata 7, N -2000 Lillestrøm

telefon: +47 968 62 973

organisasjonsnummer:  917 22 9821