"Folk vil glemme hva du sa, folk vil glemme hva du gjorde,

men folk vil aldri glemme hvordan du fikk dem til å føle".

Maya Angelou

 

Dette skriver elevene

om greskkursene våre:

Jeg har akkurat gjennomført 11 timer greskkurs med Yiannis. En fantastisk opplevelse for meg takket være en meget dyktig, positiv og inspirerende pedagog! Organiseringen av kurset er metodisk og systematisk bygd opp. Dette fører til at det blir veldig forståelig og lett å skjønne sammenhenger i språket. Jeg gleder meg til å dra til Kreta og praktisere det jeg har lært. Jeg opplever at jeg, etter disse 11 timene, er i stand til å føre enkle samtaler på gresk. Jeg gleder meg også til å fortsette til høsten og lære mer gresk!

Nå har jeg vært på Kreta i 5 dager og snakket mye gresk. Det er kjempemorsomt. Jeg opplever at jeg klarer å kommunisere enkle dialoger. En del ord og setninger er faktisk automatiserte. Gresken min blir tatt veldig godt i mot. Jeg får gode tilbakemeldinger på at jeg snakker tydelig og med god uttale. De jeg snakker med, er også interesserte i å lære meg mer. Jeg har blant annet hatt en interessant samtale med en drosjesjåfør om noen ord og uttrykk. Et barnebarn som er med ti Kreta, har også lært noen greske uttrykk og er nysgjerrig på språket. Gleder med til fortsettelsen!

 

Terje Ellefsen, Jessheim

 

 

Jeg gikk på kurs til Yiannis høsten 2015. Han lærte bort på en fantastisk lærerik og pedagogisk måte. Han forklarte helt til jeg forsto hva som skulle læres. Han er veldig engasjert, inkluderende og imøtekommende. Han er også en tålmodig lærer med et varm hjerte. Latteren lå også løst i rommet på kursene. Kurset var lagt opp på en spennende og lærerik måte. Jeg lærte masse om kultur og historie. Jeg gledet meg til hver kursdag. Yiannis er den beste læreren jeg noensinne har hatt. Jeg anbefaler greskkurs med Yiannis på det sterkeste.

 

Nina Helen S., Trondheim

 

Jeg gikk på kurs til Yiannis i 2015. Han er en utrolig flink, hyggelig og positiv lærer. Jeg lærte masse på kort tid med både skriving, lesing og noe om kulturen. Han er lidenskapelig engasjert og brenner for det han gjør. Den beste læreren jeg noen gang har hatt. Det var veldig moro og jeg gledet meg til hver time. Dette er en smart lærer med et stort hjerte. Jeg føler meg heldig som fikk muligheten til å lære gresk av han. Jeg anbefaler Yiannis som lærer på det sterkeste.

 

Trine Berg, Trondheim

 

 

Jeg har hatt mange timer med Yiannis nå og har merket godt selv at språkkunnskapene mine har forbedret seg betraktelig. Allerede etter den tredje time var jeg allerede kommet godt på vei, takket være en dyktig lærer som kan lære bort språk til hvem som helst.

 

Simon Fjeldstad, Lillestrøm

 

 

Jeg har tatt privattimer i gresk språk hos Yiannis og kan anbefale det på det sterkeste. Gjennom disse timene fikk jeg virkelig følt mestringen ved å gradvis lære et språk som for mange fremstår som vanskelig og komplisert. Dette utelukkende på grunn av hans måte å formidle på.

 

Ikke bare har han en naturlig pedagogisk evne til å formidle og gjøre språklæringen enkel og tilpasset den enkelte, men han formidler også språket på et levende bakteppe av gresk kultur og tradisjoner. Som språklærer selv, kan jeg uten betenkeligheter si at han er en meget dyktig og kunnskapsrik pedagog.

 

Yiannis leverer et profesjonelt opplegg tilpasset den enkeltes forutsetninger og ambisjoner. Dette gjør han på en varm og vennskapelig måte slik at læringen alltid foregår på elevens premisser. En forutsetning for god læring. Mine varmeste anbefalinger.

 

Per Øyvind Solvang, Trondheim

 

 

Om bare noen uker reiser jeg til Hellas igjen. Denne gangen har jeg faktisk tenkt å prøve å snakke litt gresk, og gleder meg skikkelig til det. Har tidligere prøvd å lære litt fra reisebøker. Syns nok dette har vært litt lite anvendelig, mest enkeltord og ”låste” setninger, men kjekt å øve på likevel.

 

Så oppdaget jeg Yiannis. Tok kontakt. Måtte bare hilse på denne grekeren på Lillestrøm. Et ordentlig kurs i gresk hadde til da ikke vært i mine tanker.

 

Til nå har det blitt fire kurstimer privat. Jeg syns jeg har lært forbausende mye. Jeg kan faktisk si noe sammenhengende, benytte hele setninger og sette disse sammen selv. Alt rundt ord/emner som virkelig er nyttige og som jeg helt sikkert tar i bruk på turen. Mye er mulig med en så god lærer! Og jeg håper å rekke noen timer til før jeg drar.

 

Metoden Yiannis benytter i mine timer er muntlig. Jeg som alltid har vært avhengig av at det jeg skal lære må være skriftlig, og dertil er såpass gammel at jeg trenger tid til å lære noe nytt, skjønner ikke helt hva som skjer. Men Yiannis vet hva han driver med! Og jeg er faktisk i stand til å lære etter hans metode! Han tilpasser undervisningen til min kapasitet og kjører på eller slakker opp så jeg er med hele tiden.

 

Engasjert, kunnskapsrik og tålmodig lærer. Avslappet, fin og uformell atmosfære, ideell for læring. Jeg er sliten etter kurstimen, men straks jeg er hjemme og har hvilt litt kan jeg ikke komme fort nok tilbake for å lære mer.

Anbefaler absolutt å lære gresk hos Yiannis.

 

Jorunn 72 år, Fetsund

 

 

Jeg har vært på et 12 timers muntlig greskkurs med Yiannis. Han var en utrolig dyktig lærer og pedagog som gjorde det lett og utrolig morsomt å lære gresk. Jeg syns jeg har lært ekstremt mye på kort tid og er ytterst fornøyd med kurset. Jeg kan anbefale dette på det sterkeste!

 

Ine Andersson, Oslo

 

 

Gresk språkkurs med Yiannis kan anbefales på det sterkeste. Han er en fantastisk lærer som underviser på en strukturert og inspirerende måte. Den gode atmosfæren i timene motiverer til flere kurs. Det er herlig å gå på kurs hos Yiannis. Jeg gleder meg til å praktisere det jeg har lært. Ser frem til å lære mer og starter med glede igjen til høsten.

 

Rita, Lillestrøm

 

 

Jeg kan anbefale greskkurs med Yiannis på det sterkeste. Han er en god pedagog og undervisningen er variert og morsom. Vi lærer mer moderne dagligtale enn det jeg har lært på andre kurs, og jeg gleder meg til å prøve å snakke mer gresk i Hellas til sommeren.

 

Kari, Oslo

 

 

REISEDAGBOK

ELEVENE SIER

HJEM         GRESK        FRANSK         SNAKK         REIS         YIANNIS         REFERANSER         KONTAKT         KURSPLAN        PÅMELDING        REISEDAGBOK

snakk&reis

Yiannis Botetsios

Storgata 7, N -2000 Lillestrøm

telefon: +47 968 62 973

organisasjonsnummer:  917 22 9821