Det særegne franske oppleves best i Frankrike. Det gjør språket også!

 

Våre språkturer starter i Norge med 4 timers intensive forberedelser og fransk mat. Deretter reiser vi til Frankrike og lever livet som franskmenn og hygger oss tilsvarende. Og på toppen av det hele ferierer vi og nyter La cuisine française!

 

Hjelp meg gjerne med å prioritere hvilke tema du helst vil lære mer om på turene. Selve oppholdet planlegger vi til slutt sammen. Vi reiser i små grupper og gjerne til steder et stykke unna turistområdene.  Og med ett befinner vi oss midt i den franske hverdagen. Jeg garanterer deg de beste opplevelsene; hyggelig reisefølge, språklige utfordringer og et Frankrike som viser seg fra sin beste side.

 

La vie en France!

 

HER ER TEMAENE FOR SPRÅKTURENE.

 STEM GJERNE PÅ DET DU LIKER ALLER BEST.

Reis. Snakk. Lær kulturen.

Årets tur går til Loiredalen 13. -16. juni. Vi skal blant annet besøke den vakre byen Orleans. Her ledet Jean d’Arc Frankrike i hundreårskrigen mot England.

 

Gastronomi

Frankrike er kjent for sin gode mat. Reisene om gastronomi fokuserer mest på mat og det du vil smake. Croissant, patisserie, pain, fromages, raclette, bouillabaisse, foie gras, magret, fondue, choucroute… Nevn det og jeg skal gjøre det mulig!

ELEVENE SIER

KURSPLAN

PÅMELDING

KONTAKT

FRANSK

GRESK

REISEDAGBOK

Læren om vinen

Er du glad i vin og vil du lære mer om dyrking og fremstilling? Da skal vi nyte de franske viner og besøke  gårdene og bøndene som skaper denne himmelske drikken. Vi besøker de beste stedene og smaker den beste vinen vi  kan finne. For den har du enda ikke smakt. Sûrement pas!

Fransk historie

Frankrikes historie er lang, spennende og dramatisk. Stedene der landets vugge sto er mange. Svært mange. Med dine ønsker i kofferten lager jeg en drømmetur til områder og skueplasser som har brent seg fast i historien. Ofte verdenshistorien.

Vakre Frankrike

Vil du oppleve Frankrike som en franskmann gjør? Se alle disse små stedene hvor ingen turister har vært før? Oppleve landets tradisjoner og den ukjente kulturen? Blir du med lover jeg å vise deg alt jeg makter av mitt vakre Frankrike.

Sol og sjø

Nordmenn er glade i sol og bading. Og Frankrike er ypperlig for slike aktiviteter. Vi drar til steder og strender hvor du lett kan glemme Norge for en stund.

Ikke stresse. Bare nyte!

Fransk natur

Fjell og sjø, vulkaner, elver, klipper, strender, sanddyner, skog. Og mye mer. Landet som er dobbelt så stort som Norge er fullt av naturopplevelser. Fjelltur eller oppleve St Jacques de Compostelle? Se Mont Blanc eller reise med båt på Rhône til Camargue? Sykle langs Canal du midi eller se vulkaner? Le choix est vôtre.

 

Découvrir Paris!

Oppdag Paris. La ville de l’amour! Byen du trenger et helt liv for å komme under huden på. Vi ser de kjente stedene men også et Paris du neppe har opplevd tidligere. Turen kan brått  gi deg ditt livs opplevelser.

La vie en rose!

 

* obligatorisk felt

HJELP MEG Å PRIORITERE. VELG ETT TEMA DU VIL

LÆRE MER OM PÅ EN SPRÅKREISE TIL FRANKRIKE.

 

* obligatorisk felt

*

*

Skjema sendes ...

Beklager feil ved sending. Prøv på nytt er du snill ;-)

Skjema mottatt. Takk!

* velg minst ett tema

HJEM         GRESK         FRANSK         SNAKK         REIS         AUDREY        REFERANSER         KONTAKT         KURSPLAN        PÅMELDING        REISEDAGBOK

snakk&reis

Audrey Portes

Storgata 7, N -2000 Lillestrøm

telefon: +47 968 62 299

organisasjonsnummer:  917 22 9821