Språk- og kulturreise til Frankrike i juni 2019.

 

 

 

Reis med oss og  snakk og lær språket underveis.

Du lærer fransk best ved å snakke hverdagsspråket. Nettopp derfor finnes språkskolen Snakk&Reis. Hvert år drar vi på en spennende tur til Frankrike for å lære og oppleve. I fire spennende dager snakker og lever vi som franskmenn gjør. Og resultat er at du etter turen snakker bedre og forstår mer. På fransk ;-)

 

 

Årets tur går til Loiredalen 13.- 16. juni.

 

Norwegian flyr fra Gardermoen til Paris 13. juni kl. 08:40. (Pris billigste alternativ 860,- pr. 16. januar). Du må gjerne reise tidligere også hvis du vil varme opp litt;-).

Tidligste hjemreise er den 16. juni. Norwegian har avgang fra Paris kl 21:30. Når du først er i Frankrike kan du jo være der en stund og praktisere språket. Du bestemmer;-)

 

Se også Reisedagbok fra turen til Champagne i 2018.

 

 

Loiredalen (fransk:Val de Loire) er et landskap langs de sentrale deler av elven Loire. Dette frodige distriktet (også kalt Frankrikes hage) er berømt for sin vinproduksjon, sine historiske byer og de mange slottene. Strekningen mellom Chalonnes-sur-Loire og Sully-sur-Loire ble i 2000 oppført som verdensarvområde (UNESCO).

 

 

 

 

Vi skal blant annet besøke den vakre byen Orleans. Her ledet Jean d’Arc Frankrike i hundreårskrigen mot England. I denne vakre dalen lages flere utsøkte hvite viner. Blant annet de verdenskjente klassikerne Sauvignon og Cabernet blanc. Vi overnatter på historiske slott og vingårder og skal ha det fantastisk hyggelig fra morgen til kveld.;-)

 

I 2018 gikk turen til Champagne.

 

Dette sier deltakerne om turen sammen med oss:

 

«- Å reise er den beste måten å lære seg et nytt språk, dagligtale og kultur. Snakk&Reis var et utmerket vertskap og kan varmt anbefales videre.»

 

Tora, Drammen

 

«- Jeg elsker fransk mat, vin, champagne, kultur og historie. Reise hadde en god blanding av alt. Et stort pluss var at all kommunikasjon og gliding foregikk på fransk. Mitt ordforråd ble videre og språkforståelsen større».

 

Ine, Lillesrøm

 

«- Hele målet med turen; å lære språket og den franske kulturen bedre å kjenne ble virkelig innfridd. Jeg sitter igjen med mange flotte minner og gleder meg allerede til neste tur!»

 

Marianne, Frogner

 

Jeg blir gjerne med på reise igjen og anbefaler opplegget for andre som vil lære seg fransk av profesjonelle og dyktige lærere i et autentisk miljø

 

 Camilla, Oslo

 

Se også Reisedagbok fra turen til Champagne i 2018.

 

 

Pris for 4 dager inkl overnatting på flotte hotell med frokost og transport: kr 11.850,- Reise til og fra Frankrike, øvrige overnattinger og andre måltider kommer i tillegg.

Påmeldingsfristen er utløpt. Du er velkommen til å delta på reisen vi planlegger i 2020.

 

 

Synes du dette høres spennende ut?

 

Send oss en epost i første omgang!

 

Se hva elevene sier om kursene og reisene våre.

HJEM         FRANSK        GRESK         KONTAKT        KURSPLAN  FRANSK    KURSPLAN GRESK       PÅMELDING        REISEDAGBOK

snakk&reis

Storgata 7, N -2000 Lillestrøm

telefon Audrey, fransk: +47 968 62 299

telefon Yiannis, gresk:   +47 968 62 973

organisasjonsnummer:  917 22 9821