Språk- og kulturreise til Hellas i juni 2019.

 

 

 

Reis med oss til Hellas og

snakk og lær språket underveis.

Du lærer gresk best ved å snakke hverdagsspråket. Nettopp derfor finnes språkskolen snakk&reis. Hvert år drar vi på en spennende tur til Hellas for å lære språket og oppleve landet. I fire spennende dager snakker og lever vi som grekere gjør. Og resultat er at du etter turen snakker bedre og forstår mer. På gresk;-

 

 

Årets tur går til Volosområdet 5.- 8. juni.

 

For å kunne starte programmet så tidlig som mulig reiser vi nedover den 4. juni om ettermiddagen. Norwegian flyr fra Gardermoen til Athen kl. 16:00. (Pris billigste alternativ 820,- pr. 16. januar). Du må gjerne reise tidligere også hvis du vil varme opp litt;-).

Tidligste hjemreise er den 9. juni. Norwegian har avgang fra Athen kl 12:00. Men når du først er i Hellas kan du jo være der en stund og praktisere språket. Du bestemmer;-)

 

Se også Reisedagbok fra turen til Athen og Hydra i 2018.

 

 

 

 

Volos (Βόλος) er en havneby i den pagasetiske bukt. Byen er et viktig handelssenter og havnen er en bro til Europa, Midtøsten og Asia. Den moderne byen ligger på tuftene av den antikke byen Iolkos. Her sier sagnet at den mytiske helten Jason ble født. Og herfra startet han sin sin sjøreise med argonautene. Vi lever altså midt i mytologien på vår språkreise;-)

 

 

Volos er et område som er helt ukjent for de aller fleste turister. I naturskjønne omgivelser med en nydelig vik, havet og fjellet skal vi leve 100% gresk. Her er det små genuine tavernaer, koselige hoteller og ikke minst fredelige strender med asurblått hav. Og så skal vi en tur til fjells også. Til Pilio, kentaurenes fjell. Her sier sagnet at fabeldyrene fra gresk mytologi levde: De var halvt menneske og halvt hest.

 

I 2018 gikk turen til Athen og Hydra.

 

Dette sier deltakerne om turen sammen med oss:

 

«- Yiannis og Audrey var glimrende reiseledere og turarrangører. De hadde lagt ned mye tid og krefter i planleggingen av turen, og alt fungerte 100 prosent.»

 

Anne Mette, Lørenskog

 

 

«- Dette ble en tur fullspekket med opplevelser og læring sammen med lærere og medelever – og anbefales på det sterkeste! Og at jeg skal på tur igjen med Snakk&Reis – det er i alle fall helt sikkert».

 

Merete, Jessheim

 

«-Turen var veldig lærerik, både  når det gjaldt språk og kultur. Tiden gikk altfor fort, men vi fikk oppleve mye på kort tid. Jeg anbefaler alle kurselevene å delta på en slik tur, man får stort utbytte av det. Stoor takk til Ioannis og Audrey».

 

Kari, Skjetten

 

 

Pris for 4 dagers intensiv og innholdsrik tur inkl 3 overnattinger på genuine lokale hotell med frokost og transport: kr 10.850,-

Reise til og fra Hellas, øvrige overnattinger og andre måltider kommer

 i tillegg.

Påmeldingsfristen er utløpt. Du er velkommen til å delta på reisen vi planlegger i 2020.

 

 

 

Se også Reisedagbok fra turen til Athen og Hydra i 2018.

 

Synes du dette høres spennende ut?

 

Send oss en epost i første omgang!

 

Se hva elevene sier om kursene og reisene våre.

 

HJEM         FRANSK        GRESK         KONTAKT        KURSPLAN  FRANSK    KURSPLAN GRESK       PÅMELDING        REISEDAGBOK

snakk&reis

Storgata 7, N -2000 Lillestrøm

telefon Audrey, fransk: +47 968 62 299

telefon Yiannis, gresk:   +47 968 62 973

organisasjonsnummer:  917 22 9821