Hei, jeg er Yiannis!

Jeg er fra Hellas og driver språkskolen snakk&reis sammen med Audrey.

Jeg lærer deg gresk på en rask og morsom måte. Du finner oss i Storgata i Lillestrøm.

HØSTSEMESTERET 2019.

Se kursplan her.

Se også hva elevene sier om oss.

 

 

 

 

ELEVENE SIER

REISEDAGBOK

Da skal du lære gresk av meg, Yiannis Botetsios, en vaskekte greker som både snakker og skriver flytende norsk. Og jeg vet godt hva jeg snakker om. I tillegg til norsk har jeg fire ganger i livet lært meg et nytt fremmed språk. Jeg garanterer deg at gresk er lettere å lære enn du kanskje tror.  Du skal nok raskt få oppdage at gresk ikke lenger er helt gresk for deg.

Om du er nybegynner eller erfaren så skreddersyr jeg mine kurs sammen med deg. Med snakk&reis sine metoder vil du nå et høyt ferdighetsnivå på en morsom måte og på kort tid.

Reiser du ofte til Hellas på ferie? Vil du begynne å bli behandlet mer som en lokal greker enn som en alminnelig turist? Vil du i tillegg til å besøke de genuine og lokale stedene, spise den beste maten og smake den beste drikken også oppdage språket og kulturen som er den vestlige  sivilisasjons mor?

 

 

 

 

 

lær deg gresk på gresk.

snakk.

Du vil kanskje lære gresk for lettere å kunne snakke med lokalbefolkningen når du besøker Hellas? Uansett skal du vite at ditt dagligspråk er sterkt influert av gresk. På den måten lærer du et nytt språk samtidig som du utvikler ditt morsmål. Vi fokuserer på muntlig gresk og nødvendig grammatikk for å lære deg språket raskt og effektivt. Se kursplan >

reis.

Du lærer å snakke gresk best når du er i Hellas. Jeg planlegger nå ulike språkreiser og du kan selv bidra med å velge både ditt favoritttema og reisemål ved å sende meg dine ønsker. Oppdag det ekte Hellas, reis med meg!

Hjelp meg å velge tema for reisene>

Se hva mine tidligere studenter skriver.

Jo da; jeg blir stolt av å lese det jeg også.

 

 

snakk&reis på gresk er meg, Yiannis Botetsios, en glad og hyggelig mann som kom til Norge for noen år siden. Jeg trives veldig godt her og er full av drømmer om fremtida! Jeg liker godt å reise og Hellas er selvsagt alltid ett av mine reisemål. Blir du med meg til mitt hjemland neste gang lover jeg å lære deg mye om både språket og kulturen!

Les litt mer om meg her>

 

Tα λέμε,

 

besøk.

Kursene holdes i flotte lokaler I Lillestrøm, kun tre minutters gange fra jernbanestasjonen.  Bor du i Oslo så er det lett å ta toget. Og da kan du jo lære litt underveis også.

 

Μιλάμε ελληνικά

 

 

 

HJEM         GRESK        FRANSK         SNAKK         REIS         YIANNIS         REFERANSER         KONTAKT         KURSPLAN        PÅMELDING         REISEDAGBOK

snakk&reis

Yiannis Botetsios

Storgata 7, N -2000 Lillestrøm

telefon: +47 968 62 973

organisasjonsnummer:  917 22 9821