Jeg snakker fem språk flytende og fire ganger i livet har jeg lært meg et fremmed språk. Jeg garanterer deg at det er lettere enn du kanskje tror. Når jeg har greid det så skal også du greie det. Jeg skal nemlig vise deg at gresk slettes ikke trenger å være helt gresk for deg ;-)

 

I Hellas var jeg lærer på en skole for blinde elever og jeg har jobbet som privatlærer i språk for utlendinger i Hellas. Og jeg har undervist i gresk i  Canada og nå altså i Norge. Det viktigste jeg har lært på mine reiser og opphold i fremmede land er at for å forstå språk må du også forstå landet språket kommer fra.

 

Derfor skal du både lære mitt land og mitt morsmål å kjenne.

 

Jeg garanterer at du vil trives på kursene mine og at vi skal snakke gresk sammen etter kort tid.  Jeg skal gjerne dele hele Hellas med deg om du vil. Og aller mest det som er ukjent for de fleste og som bare vi grekere kjenner til. Gled deg.

 

Før du har prøvd meg og mine metoder er det mine tidligere studenter som får tale. Så se gjerne gjennom referansene. Der får du en følelse av hvordan det er å lære gresk sammen med meg ekte greker.

 

Så bli med på en lærerik og spennende opplevelse. Sammen skal vi oppdage det ekte Hellas.

 

Jeg gleder meg til å treffe deg.

 

Tα λέμε,

 

 

Du kan skrive navnet mitt på så mange måter. Med både Y og I så lenge du uttaler det med J: Jannis. Men skal du skrive det på gresk så gjør du slik: Γιάννης. Og spør du meg er det enda vakrere på den måten.

 

Jeg er gresk og kom til Norge for noen få år siden etter å ha prøvd lykken i Montreal, Canada. Sammen med min franske kone Audrey har jeg forelsket meg i landet her mot nord. Vi elsker Norge!

 

Og nå vil vi lære nordmenn morsmålene våre.  Audrey på fransk og jeg på gresk. Derfor har vi startet språkskolen snakk&reis sammen. Med oss vil du lære et nytt språk på en spennende og morsom måte.

 

Det første året i Norge deltok jeg på et intensivt kurs i  norsk og samfunnskunnskap i Bø i Telemark. I løpet av ti måneder kunne jeg både skrive og snakke flytende norsk. Og siden den gangen forbedrer jeg meg litt for hver dag som går. Akkurat som du skal gjøre med gresken.

 

Bakgrunnen min er flerkulturell og det er livet mitt nå også. Jeg er gift med min franske jente og har bodd i Hellas, Sveits, Kypros, Sverige, Canada og nå Norge. Jeg har studert hotell-management og spesialpedagogikk.

 

Og det greske tegnspråket har gitt meg fantastiske opplevelser og et fargerikt liv.

 

For meg er språket det aller mest interessante og nødvendige i livet. Det har mine opphold i mange ulike land lært meg.  Jeg rett og slett elsker ordene vi kommuniserer med.

 

Jeg har mye erfaring både som lærer og student. Jeg  tenker at språk er kultur og at kultur er språk. Skal man lære et språk å kjenne må man også kjenne landet. Og omvendt. Det er på den måten man opplever den ekte kulturen og det ekte livet.

Hei, jeg er Yiannis

HJEM         GRESK        FRANSK         SNAKK         REIS         YIANNIS         REFERANSER         KONTAKT         KURSPLAN        PÅMELDING        REISEDAGBOK

snakk&reis

Yiannis Botetsios

Storgata 7, N -2000 Lillestrøm

telefon: +47 968 62 973

organisasjonsnummer:  917 22 9821